OVER ONS (Sobre nosotros)

Marian-2

Mijn naam is Marian en ik ben de eigenaresse van Mariamo design en
heb een mode naaiatelier Anna  in Urb.La Marina, San Fulgencio, Alicante, Spanje.
Daarnaast heb ik een fashion webshop in dames, heren en kindermode met bijpassende accessoires. Deze shop kunt u bezoeken onder www.mariamodesign.es.      o
f www.mariamo.nl

Mijn eigen kledinglijn ANNA wordt gemaakt in Urb .La Marina, San Fulgencio regio Alicante, Spanje. Deze kleding kunt u  via onze webshop bestellen.
Ons naai atelier waar wij ook vermaak van uw eigen kleding  kunnen doen is van dinsdag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 15.00  open. Woont u in de directe omgeving van mijn naai atelier dan  kunt U ook bij ons binnenlopen om de collectie te bekijken, te passen en aan te schaffen. Als uw maat niet meer aanwezig is en uw wilt toch graag het model in uw maat dan is dat alleen mogelijk als de stof nog op voorraad is.

Als u een afspraak met ons wilt maken voor vermaak van uw eigen kleding dan kunt u tijdens de openingstijden van de winkel langskomen of ons  bellen voor een afspraak op nummer 0034-667497708

Mijn jarenlange ervaring in het vermaken van mode en bruidsmode gebruik ik in het maken van mijn nieuwe kledinglijn Anna. Naast de basis maten die via mijn webshop kan worden besteld, is het ook mogelijk om een kledingstuk helemaal op je maat en aanpassingen te bestellen.  Voor een bepaalde groep vrouwen kan dit fijn zijn omdat de standaard confectiematen van kleding voor deze doelgroep vaak niet helemaal de juiste  pasvorm hebben.  Hierbij kan je denken aan te kleine of  krappe armsgaten omdat je wat vollere armen hebt, of het model is te kort of te krap over de borsten, buik, heupen, bovenbenen of je wilt korte mouwen of juist lange mouwen in het model. 

Wij gaan in onze maatvoering er al vanuit dat er extra pasvorm nodig is. Als je dus een moeilijke maat hebt of graag iets gemaakt of vermaakt wilt hebben van onze modellen en stof dan is dat over het algemeen te realiseren. Wel duurt het een aantal weken voordat je gewenste model op maat klaar is.  Het patroon wat speciaal voor jou wordt aangepast cq gemaakt wordt bij Mariamo Design bewaard zodat je in de toekomst nog een nieuw kledingstuk kan laten maken volgens hetzelfde maatpatroon uiteraard mits je maat niet is veranderd.

Daarnaast vind je in onze webshop  ook artikelen die niet door ons eigen atelier zijn gemaakt zoals bijvoorbeeld heren overhemden, stropdassen, schoenen , sieraden en andere accessoires. Surf door onze winkel en bestel nog vandaag je gewenste artikel.

Graag hopen wij u als klant in ons atelier of  webshop te mogen begroeten.

Geef een reactie